Over MAMM Sloepverhuur

Wij huren en varen zelf al jaren op de mooiste plaatsen van Nederland. Dat geeft zoveel plezier en ontspanning. Wij willen dat onze gasten ook net zo’n ervaring beleven.

Daarom verhuren wij alleen nieuwe en luxe tenders tegen een aantrekkelijke prijs in één van de mooiste en meest veelzijdige vaargebieden van Nederland: het Groene Hart. En dat allemaal op de best bereikbare locatie: Nieuwerbrug aan den Rijn, slechts 3 minuten verwijderd van de A12 tussen Woerden en Bodegraven. En omdat genieten niet zonder lekkernijen kan, wil ‘Onze MAMM’ dat ook graag voor u verzorgen.

Bij MAMM krijgt u wat u verdient als u een ontspannen dagje uit wilt op het water: een luxe sloep, een mooi vaargebied, makkelijk bereikbaar en optioneel wordt ook voor lekkernijen gezorgd. Kortom: MAMM staat voor ontzorging en ontspanning op het water.

Onze sloep

Geniet van de uitstekende kwaliteiten van de Van Zutphen 633 tender. Van Zutphen Bootbouwers uit Woerdense Verlaat heeft deze tender in eigen beheer ontwikkeld. Het resultaat is een zeer stabiele en koersvaste boot die zich gemakkelijk laat bedienen. Door ons is deze tender van alle gemakken voorzien, zodat u heerlijk van uw tijd op het water kunt genieten. Daarbij horen:

  • Luxe kussens met hoge rug, zodat u echt lekker zit.

  • Een fijne vloermat voor extra comfort.

  • Een groot zwemplatform met trap om extra van het water te genieten.
    En natuurlijk een anker, zodat u op de plek blijft.

  • Een buiskap tegen incidentele regen of juist voor zonbescherming. Tijdens het varen is deze opgeborgen, zodat hij niet in de weg ligt.

Reserveer uw sloep!

En geniet van een heerlijke vaart

  • 06-25352257

Reserveer uw sloep!

En geniet van een heerlijke vaart

06-25352257